logo MVTV.cz

Tuny nevyvezeného odpadu zaskočily Aš

Z měst Ašsko Chebsko

Ašské služby se rozhodly 14 dní neuklízet odpad nelegálně uložený u separačních nádob. Množství rychle rostoucích černých skládek překvapilo jak obyvatele, tak vedení města. Kvůli původcům skládek hrozí zdražení za svoz odpadu. Město platí za likvidaci černých skládek milion korun ročně.

Gejza 28.04.2018 11:33

Vždyť všichni víme, jaká část ašského, odpáleného obyvatelstva tento nepořádek vytváří, a bude hůř, vždyť je jich zde čím dál víc.....

Zapadlová Marie 01.05.2018 08:56

Ne všechny "černé skládky" pocházejí od parazitů, jak uvedl pan Všetečka. Černé a modré pytle u separačních nádob v Mokřinách (minuta 1,14) pocházejí od dobrovolníků z Mokřin, kteří strávili celý víkend sběrem odpadků v okolí přilehlého rybníku Cihelna. Bohužel nebyly prostředky, jak tento odpad v neděli odpoledne vyvést. S pozdravem a práním hezkého dne Marie Zapadlová.

karlík 01.05.2018 11:02

Je možno u separačních nádob u Tyršova domu namontovat kameru. Pak je možno zjistit kdo tam navezl staré pneumatiky. Věřte že to nejsou lidé z okolí. Zastaví auto, vystoupí řidič , přibližně vím, že bydlí v úplně jiné časti Aše. Měl by to určitě blíž do sběrného dvora (za pneu se platí 25 kč.) U Tyršova domu to má zadarmo a je anonymní. Věřte že to jsou lidé dosti vzdělaní i movití.

Ondrej 12.05.2018 12:20

Jako ano, lidi z Ase odpad k popelnicim odkladaji, vec se ma ale tak, ze ho odkladaji jiz k zminenym popelnicim, horsi jsou ti, co ho vyhazuji do parku a podel silnic.

Přidat nový komentář