logo MVTV.cz

Ve Františkových Lázních vedení města snížilo nájem za mikrovláček

Z měst Ašsko

O padesát procent byl snížen nájem za službu, kterou využívá v lázeňském městě obrovské množství lidí. Opoziční zastupitelé zvažují žalobu na vedení radnice.

Jirka 14.12.2015 14:25

Zloděj křičí chyťte zloděje :D

jin 14.12.2015 16:17

ááááá tady je někdo anonymně statečný viď Jirko???

??? 15.12.2015 07:10

Ono pred udajnym ,,zlodejem,, je lepsi byt anonymni. To by jeden mohl spatne dopadnout, treba upadnout nestastne na schodech. Udajny ,,zlodej,, tyto praktiky umi a bez trestu. Takze v tomto pripade anonymita je jasna.

Jirka 15.12.2015 13:59

Před člověkěm s "mafiánskou minulostí" budu anonymní. Spíš by mě zajímalo, jak moc se reportéři MVTV snažili o vyjádření druhé strany. Na konci reportáže to bylo řečeno jednou větou, přijde mi to dost odseknuté.. A nebo i vyjádření provozovatele. Neznám ekonomiku tohoto podnikání, jestli je to nějak supr výdělečné či z toho má člověk normální příjem. Ale chválím reportéry za ty staré fotky, ty jsou fakt pěkné.

Míra Všetečka 15.12.2015 14:14

Dobrý den, většinou na anonymní ohlasy neodpovídám. A nedokážu posuzovat něčí mafiánskou minulost tak, jak to zde někteří "zasvěcení" činí. O vyjádření pana starosty žádáme vždy. Opravdu netuším, jak jinak dát do reportáže, že se starosta k tématu odmítl vyjádřit. Rovněž nechápu, proč bychom v reportáži měli zmiňovat něčí ekonomickou situaci. Pokud by ona souvisela s rozhodnutím ve Františkových Lázních, bylo by to zřejmě v zápise rozhodnutí. Televize MVTV.CZ rozšiřuje svou působnost do dalších měst a už nyní vidím, že Františkovy Lázně mají velkou sledovanost. Přeji pohodové dny a usmívejte se františkolázeňsky na svět. Míra Všetečka

Jirka 15.12.2015 16:35

Třeba jako to dělají v Černých ovcích na ČT. Zkusit zavolat na jeho tel.č. a nahrát na mikrofon, že nemá zájem se vyjádřit. To je jen typ, vypadá to efektně:) Ale nechci aby to vypadalo, že se zastávám rozhodnutí, které padlo. Určitě to "smrdí", když je k tomu tak málo informací. A o minulosti pana I.M. je známo plno věcí, ale to sem vypisovat nebudu. Jinak díky za reakci.

Přidat nový komentář