logo MVTV.cz

Ašské zastupitelstvo zrušilo prodej AKS a odkup restaurace u rozhledny

Z měst Ašsko

Poslední dubnovou středu řešili zastupitelé v Aši řadu otázek. Mimo jiné souhlasili s budováním komunitního centra v bývalém AKS. Zrušili nabídku odkupu bývalé restaurace na vrchu Háj, pokud nebude umožněna prohlídka nemovitosti. Dále bylo schváleno udělení grantů či odmítnut zpětný odkup pozemků od společnosti Pyramstav.

(pr)

naivka 06.05.2016 17:02

...ale ne, presumpce neviny? A proč ne presumpce viny? S okamžitým zastavením činností ve veřejných funkcích? Teď neříkám, že je někdo vinen či nikoli, to ať zdárně vyřeší soud. Ale bylo by přeci v zájmu nás všech a obou obviněných především aby soud proběhl co nejrychleji (troufnu si tvrdit, že by se zamezilo velké většině obstrukcí a protahování soudního řízení). Soud by se tak zkrátil na pár měsíců, jelikož by bylo v zájmu obviněných vrátit se co nejrychleji do svých funkcí. V čem by byl problém? Přeci to takhle funguje v Evropě na západ od nás. Proč to tak není u nás, to si asi každý rozumný člověk může domyslet..... ....naše škoda.

Anna Š. 07.05.2016 11:20

Držím palce nápadu na komunitní centrum už několik měsíců a jsem ráda, že se to pohnulo.

Honza 10.05.2016 09:48

co to je - komunitní centrum

Anna Š. 12.05.2016 20:43

Prostě to zase bude kulturák s využitím všech prostor pro všechny možné skupiny obyvatel. Kurzy, posezení, akce a akcičky, setkávání, poradenství... Nápad už hodně propracovaly šikovné hlavy. Myslím, že se taky dost zapojím, až se to začne víc rýsovat :-)

Přidat nový komentář