logo MVTV.cz

Akademie začala v Aši další rok činnosti kempem

Sport Ašsko

Malí fotbalisté dostali od jednatele Ašských lesů Jiřího Červenky dresy a míče. Akademie vkročila do třetího roku činnosti.

Milan Šindelář 04.09.2016 12:11

AC Sparta Praha, FC Viktoria Plzeň a jiné prvoligové mládežnické týmy se mohou učit od Studánecké, či nyní Krásenské? akademie. S kloučky co se dají spočítat na prstech a nehrají soutěžní utkání dokáží oslovit top ligy na kontinentě! Nyní již rozumím, proč tento projekt, město a MVTV podporuje. V porovnání s těmito úspěchy je dříve republikový, nyní již jen regionální Pláničkův pohár naprosto nezajímavý...

Jiří íJakoubek 09.09.2016 14:50

TJ JISKRA AŠ - FAAL ( fotbalová akademie ašské lesy ) 04.09.2016 sehrán zápas mladších přípravek - výsledek ? 21:0

Milan Šindelář 09.09.2016 21:01

... a reportáž nebude? ;-)

Jiří Jakoubek 10.09.2016 09:38

Článek o čem ? O tom jak Blažek a Červenka a jejich celá parta cíleně ničí Jiskru a odnášejí to děti ? No tak o tom asi článek neotisknou , byl by totiž kritický k vedení města a to cenzura nedovolí!

Milan Šindelář 11.09.2016 13:51

Tak to, že kluci, kteří dva roky trénují a hrají soutěžní utkání porazí stejně staré kluky co pouze dva roky trénují, musí být jasné každému alespoň průměrně inteligentnímu člověku. Podpora sportování ve volném čase je jistě chvályhodná, dokonce nutná, ale stálo by za úvahu porovnat finanční podporu města přepočtenou na jedno dítko. Kolik peněz investuje (v tomto případě jen fotbalisté) do dětí v Jiskře a kolik v Akademii a jaké jsou skutečné náklady na fungování klubů(trenéři, rozhodčí, doprava, zázemí atd.). Holá fakta by prokázala, nebo vyvrátila oprávněnost tvrzení o snahu systematické likvidaci Jiskry. Zajímá mne zda-li by se někdo kompetentní tím zabýval a s jakým výsledkem.

Tichý Karel 11.09.2016 18:55

Neznám podmínky ani jednoho z oddílů . Spíš by mě zajímalo jaké ročníky trénují pospolu v FAAL ? Jinak dle mého názoru tento název je jen pěkné pozlátko pro sponzory a jiné lidi kteří ve fotbale nikdy nepracovali . Slova pana Červenky snad raději ani nekomentovat ...

Přidat nový komentář