logo MVTV.cz

JIŽNÍ LOM V SOKOLOVĚ SE V BUDOUCNU ZALIDNÍ

Z měst Sokolovsko

S novým územním plánem čeká Jižní lom řada změn. Pro obyvatele Sokolova je rozhodně zajímavý plán na výstavbu domů. V budoucnu se tu dočkáme 30 až 40 rodinných obydlí.

Foto: kamposokolovsku.cz

František Machač 03.05.2020 21:15

Prohlédl jsem si avizované video. Konečně jsem pochopil, proč u garáží po několika letech najednou zmizela kamera. Sloup na kterém byla namontována, byl omotán ostnatým drátem. Ten je nepoškozený, ale kamera je pryč. Ta kamera musela být sejmuta pomocí vysokozdvižné plošiny na něčí objednávku !!! To nebyla akce nějakého bezdomovce. Přesně od této doby se začaly v garážích dít věci, které jsou opatrně naznačeny ve videu. Prakticky všechny garáže jsou vykradeny !!! Co dělá naše slavná městská policie !!! Tady se jednoznačně a to podtrhuji, dostává na povrch jediný důvod !!! Zájem developerů nás bezpracně vystěhovat, aby získali parcely garáží zdarma a mohli je potom s obrovským ziskem prodat !!! Nikdo mi nevysvětlí, že město o tomto problému nic neví!!! Nikdo mi nevysvětlí, že kamera nezmizela záměrně!!! Nikdo mi nevysvětlí, že město nevědělo, že městská policie v tomto směru nic nečiní a následně nic nečiní odpovědné orgány !!! Prakticky odpovědné orgány nedodržely svoje povinnosti a to péči a ochranu majetku občanů. Znovu zde opakuji, zřejmě v zájmu developerů, případně přímo městských institucí.

Bayerlová Viola 03.08.2020 21:11

Přesně souhlasím, s panem Machačem, mám tam také garáž ,kamera najednou zmizela i když byla hodně vysoko. Při kontrole své garáže a nadávkach ,že někdo úmyslně poškozuje garáže vylezl z jedne otevřené bezdomovec .Řekl,že viděl muže v montérkach asi technické služby ,že násilím vypáčili garáž a pak odjeli.Také jsme volali policii ,že tam někdo vyhazuje odpad ,ale nikdo po čtvrt hodině nepřijel

Přidat nový komentář