logo MVTV.cz

SOKOLOVSKÁ MĚSTSKÁ POLICIE PRACUJE S NOVĚJŠÍM KAMEROVÝM SYSTÉMEM - ŘEŠÍ DROGY I BEZDOMOVCE

Z měst Krimi Sokolovsko

Na linku 156 v Sokolově směřuje ročně zhruba 3500 hovorů, což je prakticky stejný počet jako na Policii ČR. Aktuálně se zapracovává nový kamerový systém, který poskytne strážníkům širší dohled nad děním ve městě a možnost rychle reagovat. Nově se kamerové body zaměří na území v blízkosti OC Tesco nebo v ulici Vítězná. Díky 24 hodinovému dohledu mají strážníci možnost reagovat velmi rychle. Služba ale není jednoduchá. Důvodem je narůstající agresivita u některých skupin obyvatel, především u těch bez domova. Strážníci nabádají, aby lidé nahlašovali narušování pořádku a nezasahovali sami. Kamerové záznamy jejich zásahů ukazují, že opatrnost je na místě. MP řeší i lokalitu u nádraží, kde se kromě bezdomovců objevili také dealeři drog. Proto proběhlo opatření s názvem Očista. Záznamy pohybu osob a SPZ vozidel byly předány Policii ČR. Opatření budou pokračovat na území celého Sokolova.

(pr)

Dominika 31.10.2021 10:05

Denně musím procházet kolem několika bezdomovců, kteří obývají jednu ze zastávek na autobusovém nádraží. Kolem nich hromádky rozdrobených rohlíků (nebo čeho), krmí holuby, popíjí.. Je nepříjemné, když na vás civí den co den.

Karel Sándor 31.10.2021 16:16

Stejně je to k ničemu protože když lidé potřebují pomoct s kamerou tak jsou otočené jinam ,neznám nikoho komu by ty vaše slavný kamery pomohly, jen je máte k tomu aby jste buzerovali lidi kteří náhodou blbě zaparkují. Jste akurát k smíchu a paní Starostka neudělala pro město skoro vůbec nic, Zlatej pan Picka.

Jjoosseeff 31.10.2021 22:40

Konečně si toho také všiml někdo jiný. Paní Oulehlová ať jde z postu i s panem Sedláček. A Jan Picka ať si vezme své lidi ??

Jjoosseeff 31.10.2021 22:38

A co kamery u plase věcně bordel, věčně chlastají bezdomovci atd atd a ještě k tomu tam s nima posedavaji ty vaše APK.

Přidat nový komentář