logo MVTV.cz

KUPTE SI LÍSTKY NA AŠSKÉ LETNÍ SLAVNOSTI ZA ZVÝHODNĚNOU CENU, NEJVĚTŠÍ AKCE V OKRESE SE BLÍŽÍ

Z měst Kultura Ašsko Chebsko Karlovarský kraj

No Name, Čechomor, Pokáč, Kapitán Demo, Michal Hrůza, Žlutý pes, Jakub Smolík, Petra Černocká a mnoho dalšího na vás čeká na nějvětších letních slavnostech města Aše v historii. Pro děti budou na druhém podiu připraveni Lollipopz, Štístko a Poupěnka a další. Zvýhodněné vstupné za 250 korun si můžete zakoupit do konce května v ašském infocentru nebo na webu laritma.cz. Letos budou slavnosti poprvé dvoudenní s možností přespat ve stanovém městečku. Napiště si do diářů slavnosti na vrchu Háj 12. a 13. srpna 2022.

(pr)

miro 14.05.2022 10:25

Na slavnostní jsme jezdili pravidelně, už jsme dojezdili 2x450=900kč a to jsem si ještě nedal ani limo za 50kč. Hlavně že jsou peníze na Ukrajince, akorát nerozumím tomu že na 75% Ukrajiny se neválči tak co tady dělají, mají dobře zaplacenou dovolenu,jděte se podívat u Prioru v 09 hod.popíjí pivo v plechovkách. Kam ten svět spěje ?!

JK 14.05.2022 20:18

Když si do konce května koupíte dvě vstupenky v předprodeji, budete je mít obě za 500,- to mi zase tak strašné nepřipadá. Ceny občerstvení jsou na těchto akcích vysoké všude. Víte kolik si vezmou jednotliví interpreti za vystoupení? Nehledě na to, osobně jsem ráda, že se bude platit vstupné, protože by sem přijelo plno lidí z celého okresu a byla by tam akorát hlava na hlavě a myslím, že i právě proto se vstupné na tuto akci zavedlo. Užijte si to :)

miro 15.05.2022 11:16

O předprodeji vstupenek vím ale je to sazka do loterie, nevím co do té doby se může stát /nemoc,nenadala situace,déšť..../ a potom jsou to vyhozené peníze. V loni tam oproti předchozím slavnostem bylo cca 50% účast tak si nemyslím že tam bude letos přelidněno a naopak si myslím že město by mělo pro své občany udělat maximum kord v dnešní neutěšené finanční situaci, určitě je řada možností kde se nechají ušetřit finance, samozřejmě nejjednodušší je oškubat občana. Pokud přijedou přespolní tak to bude jenom dobře pro propagaci Aše. Tak jako u všeho tak i u interpretů se musí cena sjednávat.Je to můj názor.

Petr, Nova Role 16.06.2022 20:20

Miro mas pravdu....vidim co tady vsude jezdi za UK auta Tesla, Mercedes, Land Cruiser, BMW min X5. Samy tucny auta a my je sponzorujeme. Zadne vstupy neplati ani rezije s bydlenim a jeste 5000 kapesneho na hlavu. A nase samozivitelka vezme prcka do ZOO v Plzni a nekompromisne ji vstup stoji 300,-

Přidat nový komentář